Ceetrus, dezvoltatorul Cartier Coresi – cel mai amplu proiect de regenerare urbană a României, a inaugurat un spațiu de co-working, de 1.300 mp, dedicat comunității de afaceri din Brașov. 

Spațiul este amplasat la parterul clădirii de birouri H1, o clădire de birou clasa A, cu o suprafața de 15.000 de metri pătrați, parte din Coresi Business Campus Brasov.

Localizat în cel mai dinamic parc de birouri al Brașovului, spațiul de co-working The Business Factory are o suprafață de aproximativ 1.300 mp, distribuită pe un etaj. Proiectul include și o sală de conferințe, iar  întreaga zonă este structurată pentru a acomoda 130 de birouri, atât în zona de open space, cât și în spații private, în care au acces doar companiile sau persoanele fizice care le închiriază. The Business Factory include două săli de meeting, bibliotecă, zonă de open space  pentru întâlniri informale și bucătărie, toate respectând noile măsuri privind distanțarea socială.

Facilități pentru networking

Noul co-working este al treilea spațiu Ceetrus dedicat comunităților, după proiectele Cartier Hub Drumul Taberelor prin NOD Makerspace și Cartier Hub Coresi prin Learnexx. Dacă primele două spații sunt dedicate comunităților din cartier, The Business Factory este dedicat specialiștilor din diferite domenii care vor dori să își desfășoare activitatea zilnică într-un mediu modern, dinamic, confortabil, având la dispoziție o serie de servicii în baza unui abonament. Promisiunea The Business Factory este pe lânga oferirea celor mai bune condiții de lucru conforme standardului de birouri clasa A și accesul la o platformă de consultanță pentru start-up-uri sau freelanceri care va oferi servicii în zona financiară, juridică sau de marketing.

Proiectul își propune să contribuie la dezvoltarea mediului de business din Brașov, la stimularea componentei de business, a mediului antreprenorial și a leadershipului local, realizând acest lucru prin facilitarea networkingului între co-workeri prin evenimente tematice.

Co-working flexibil și simplu

„Acest proiect a luat naștere după  ascultarea nevoilor comunității de parteneri și ale locuitorilor din Cartier Coresi. The Business Factory este creat ca un serviciu de cartier, integrat în facilitățile eco-sistemului Cartier Coresi. Orașul avea nevoie de un spațiu de birouri de co-working clasa A, în care să se regăsească toate dotările moderne. The Business Factory reprezintă primul demers către platforma de servicii integrate ale cartierului prin dezvoltarea căreia Ceetrus își dorește să aducă plus valoare celor care locuiesc sau lucrează în Cartier Coresi. Când am proiectat acest spațiu, focusul nostru, dincolo de a crea un spațiu atractiv, a fost îndreptat cu atenție și preocupare către confortul celor care aleg să lucreze în Campus. Astfel,  conceptul pe care îl promovăm atât în închirierea spațiilor de birouri din Campus, cât și în închirierea spațiilor de la co-working este «Fleximplicity», adică flexibil și simplu. Acesta presupune că orice client, indiferent de dimensiunea companiei  sau a activității sale, are posibilitatea de a-și personaliza biroul sau layoutul pentru echipa sa. Dar, dincolo de aspectele operaționale zilnice, calitatea înseamnă și bucuria pe care o simți la locul de muncă într-o ambianță plăcută alături de colegi. De aceea, la The Business Factory ne-am asumat că suntem cele mai bune gazde. Știm că o cafea sau un ceai bun dau un alt tonus unei zile intense de muncă, iar când ai încredere că beneficiezi de o  bună conexiune la WiFi sau că imprimanta funcționează, toate puse la dispoziție din partea casei, parcă jobul este și mai plăcut. Evident nu am uitat de micile pauze, în care clienții noștri pot avea activități sportive în proximitatea clădirii. The Business Factory este mai mult decât un spațiu de birouri, este locul în care ne dorim să consolidăm o comunitate de antreprenori și freelanceri bucuroși de locul în care lucrează și de oamenii pe care îi întâlnesc zi de zi”, a spus  Flavia Fițoiu, Director Operațional Cartier Coresi.

The Business Factory este amplasat la parterul clădirii clasa A cu o suprafață de 15.000 de metri pătrați, finalizată în vara anului 2018. În acest moment, complexul de birouri din Brașov atinge o suprafață de 60.000 de metri pătrați. Coresi Business Campus cuprinde un mix echilibrat de conversii de spații industriale în spații de birouri de clasa A și clădiri noi în care își desfășoară activitatea pentru 30 de companii naționale sau internaționale care reunesc 6000 de angajați.

 

Citește continuarea articolului pe: https://www.bizbrasov.ro/2020/10/26/spatiu-de-co-working-de-1-300-mp-in-cartier-coresi

Sursa: bizbrasov.ro

[vc_empty_space height=”20px”]
[vc_single_image image=”4327″ img_size=”full”]
[vc_single_image image=”4313″ img_size=”full”]
[vc_single_image image=”4314″ img_size=”full”]
[vc_empty_space height=”30px”]
[vc_single_image image=”4315″ img_size=”full” alignment=”center”]