[vc_empty_space height=”35px”]

Puternice. Încrezătoare. Ele rezolvă totul. Ele știu unde este markerul, cămașa sau șosetele sport. Ele știu să gătească, să fie grijulii și totuși să nu uite și de propriile vise. Ele sunt femeile afaceriste.

Dacă ai propria afacere și ai decis că este timpul să te debarasezi de atmosfera de acasă, hai la The Business Factory! Ca să-ți demonstrăm admirația pe care o avem, sărbătorim săptămâna femeii cu a doua ediție Back to Work Week, dedicată doamnelor și domnișoarelor, unde vom susține 4 femei afaceriste!

Grăbește-te să te înscrii în concurs și te poți bucura de o săptămână de liniște, productivitate, noi oportunități pentru business-ul tău și surprize plăcute în perioada 8-12 martie.

Dacă îți faci griji unde își vor petrece copiii tăi timpul în această perioadă, cei de la Cartier Hub vin în ajutorul tău cu activități interesante și un curs de robotică și proiectare 3D pentru copiii între 6-14 ani. Biootika va avea grijă de frumusețea ta, oferind 4 vouchere pentru masaj.

 

Cum te înscrii?

E simplu: trebuie doar să trimiți un mesaj privat pe paginile noastre de Facebook sau Instagram The Business Factory, indicând faptul că vrei să participi, iar prin tragere la sorți, vom alege 4 femei norocoase care vor veni la noi timp de o săptămână. Extragerea va fi făcută cu ajutorul platformei tragerilasorti.ro în data de 5 martie 2021, iar cele patru câștigătoare vor fi anunțate în aceeași zi pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

Descoperă-ți adevărata forță și posibilitățile multiple ale afacerii tale, alături de noi!

Citește regulamentul concursului aici.