[vc_empty_space height=”35px”]

”Coworking? Ah, locul ăla unde toți stau în același spațiu. Freelancerii, nu? Naah, nu merg. E gălăgie, plus că nu pot să-mi aduc clienții acolo, nici să-mi țin ședințele. Mai bine lucrez de acasă.”

Într-adevăr, există foarte multe mituri despre spațiile de coworking, iar tu le vei da dreptate dacă nu ai vizitat niciodată unul. Fiecare spațiu diferă din punct de vedere al design-ului, vibe-ului, dar totuși acestea au un scop comun. Hai să deslușim câteva mituri despre spațiile de coworking, în special cele care se adresează spațiului de la The Business Factory.

 

Spațiile de coworking sunt zgomotoase

Nu, nu sunt (zise autorul, în timp ce un coleg era într-o ședință online, iar cu vocea lui zgomotoasă rezolva problemele apărute).

Cu siguranță nu putem nega că spațiile de coworking, la fel ca majoritatea birourilor tradiționale, pot fi zgomotoase, însă datorită faptului că la The Business Factory te afli într-un birou privat, mereu poți să găsești un colț unde va fi liniște, sau să faci un ”pact” cu colegul, ca de fiecare dată când unul dintre voi are o ședință online, să o țineți în sala de meeting. Comunicarea dintre voi este cea mai importantă, iar spațiile care par oarecum similare, nu sunt în niciun caz neproductive și nu distrag atenția de la lucru. (aici nu inteleg exact ce vrea sa zica ultima propozitie, daca nu e foare importanta cred ca o poti scoate :D)

 

Coworking-ul este doar pentru freelanceri și startup-uri 

The Business Factory, ca și multe alte spații de coworking din întreaga lume, răspunde cerințelor fiecărei organizații profesionale și corporative care lucrează aici. De la antreprenori, freelanceri, start-up-uri la organizații mici și mari, beneficiile spațiilor de coworking sunt prezente și aici, pentru ca toți să se bucure de timpul petrecut la birou.

 

Spațiile de coworking nu sunt sigure

Spune-le asta colegilor noștri care mai uită cardul de acces și rămân blocați pe afară. Să nu mai vorbim de domnul de la pază care cu strictețe te întreabă la barieră ”unde mergeți?”. Sau poți să te uiți cu neîncredere la cheia din ușa biroului tău. Totul este siguranță absolută!

[vc_empty_space height=”35px”]

Coworking-ul este pentru extrovertiți

Studiile confirmă că 9 din 10 persoane care nu au lucrat niciodată într-un spațiu de coworking vor spune că aceste locuri sunt potrivite doar persoanelor comunicative.

De fapt, 10 din 10 persoane care au lucrat în spații de coworking vor spune că acestea sunt potrivite pentru fiecare personalitate! Potrivit unui sondaj global recent, s-a constatat că doar 30% dintre persoanele care lucrează în spațiile de coworking sunt extrovertite.

Trebuie doar să alegi spațiul potrivit. Deci, cum rămâne cu introvertiții?

 

Coworkingul este ca și închirierea unui spațiu de birouri

Din punct de vedere tehnic, da, este ca și cum ai închiria un spațiu de birouri, doar că spațiul de coworking este mult mai funcțional decât ai crede! Poți adăuga sau reduce locuri pe măsură ce compania ta se extinde sau se micșorează.

Fiecare spațiu de coworking este un loc all-inclusive. Ce înseamnă asta? Că vei avea de plătit o singură factură cu servicii multiple, cum ar fi WiFi-ul, întreținerea, curățenia, utilitățile, parcarea și toate celelalte servicii incluse în preț. Nu mai ai probleme cu găsirea individuală a furnizorilor! 

Și să nu uităm de potențialele colaborări cu colegii de la coworking!

 

Spațiile de coworking par neprofesionale pentru clienți și partenerii de afaceri

Spațiile de coworking sunt bine gândite atât pe plan arhitectural, cât și din punctul de vedere al design-ului și confortului. Fie vorba de vizitele clienților, de opțiunea de rezervare a sălilor de ședințe sau a sălilor de conferințe, la coworking ai multiple facilități și beneficii de care tu și invitatul tău vă veți putea bucura.

 

Încă nu ai venit la noi? Hai să ne vizitezi și să te convingi singur de toate cele menționate mai sus!