[vc_empty_space height=”35px”]

Imaginează-ți că ai o întâlnire business, un seminar sau pur și simplu ai ales să călătorești în weekend și ai ales să te cazezi la un hotel. Pentru că ești o persoană responsabilă sau nu-ți place să lucrezi din pat, ai nevoie de un spațiu de unde ai putea să lucrezi sau să răspunzi la un apel urgent online. Lobby-ul hotelului este prea aglomerat, restaurantul te distrage cu aromele care trezesc pofte, iar barul probabil te ademenește la alte activități. Oare dispare cheful de muncă? Ai urgentă nevoie de un spațiu care nu doar te motivează, dar îți oferă și facilitățile necesare unei zile productive. Un spațiu de coworking este exact ceea ce cauți în aceste momente!

Coworking – spațiul unde mai multe persoane care au avut curajul de a se numi mici antreprenori, care nu au chef să muncească de acasă și totodată sunt mai libertini, prietenoși și comunicativi, au ales să împărtășească timpul și experiența motivațională și entuziastă cu alți liberi profesioniști. Un spațiu unde totul este flexibil, iar prieteniile se formează cu ușurință.

[vc_empty_space height=”35px”]

De ce este atât de ”cool” și necesar să vii la coworking? Hai să ne întoarcem la ”imaginează-ți”. Ai aflat că există un astfel de spațiu în orașul în care te afli, poate chiar pe lângă hotelul unde ești cazat. Ai sunat, ai aflat toate detaliile, ai chemat un taxi și ai ajuns la destinație. Un manager al spațiului te-a întâmpinat cu un zâmbet larg și ți-a arătat toate facilitățile. Tu ți-ai ales locul de unde ai putea să-ți desfășori activitatea care cere urgent atenția ta și te apuci de treabă. Între timp decizi că ai nevoie de o pauză și faci cunoștință cu ceilalți ”vecini” de birou. O cafea, o vorbă, o prezentare și ați legat o colaborare pe termen lung. Data viitoare când vei călători, din obișnuință vei căuta un alt spațiu de coworking, unde vei cunoaște mai multe persoane și vei crea mai multe conexiuni, astfel dezvoltându-ți tot mai mult business-ul. Nu-i așa că sună bine?

Oamenii au nevoie de oameni – business-urile de noi colaborări, iar la coworking, șansele de a cunoaște acești oameni sunt mari. Fiecare zi la coworking îți aduce noi idei, colaborări și prieteni. După o ședință lungă, o poveste la o bere este exact ceea ce ai nevoie.

[vc_empty_space height=”35px”]

Coworking-ul combină profesionalismul cu o atmosferă relaxantă, o zi stresantă cu posibilitatea de a te detașa la o vorbă cu colegul de birou.

De ce ai nevoie de coworking în viața ta? Pentru că aici ai libertatea de a rămâne exact cum ești tu, fără reguli stricte, creativ și zâmbăreț!