Clădirea H1 se remarcă printr-un design modern și utilizarea mixtă a spațiului. Aici este prevăzut un spațiu de coworking ce urmează a fi lansat până la finele anului la parterul clădirii.

Cladire modernă de birouri clasa A, cu regim de inaltime P+3E, totalizând 15.000 mp construiți. Clădirea beneficiază de un lounge interior generos, parterul clădirii fiind planificat pentru un spațiu de co-working și o zonă de conferințe. Finalizată în martie 2019, primii chiriași utilizând deja spațiul amenajat.

Arhitectura contemporană, cu inălțime de la podea la tavan neobstucționată, variind de la minimum 3m în spațiile nou construite, până la 6m în conversiile tip mansardă, asigură un grad sporit de lumină naturală în spațiile de birouri.

Amplasarea într-o zonă în continuă dezvoltare a orașului, calitatea construcției executată fără compromisuri și facilități moderne eficiente din punct de vedere energetic fac din birourile Coresi Business Campus unele dintre cele mai căutate locuri de muncă din oraș.