Presiune constantă

Datorită amplasării la înălțime a centralei, apa ajunge în modulul termic fără necesitatea pompelor. Presiunea apei este mereu constantă.

Modul termic în apartament

Fiecare apartament este echipat cu un contor individual și un modul termic cu 2 schimbătoare de căldură (unul pentru apa caldă menajeră de 40Kw și unul de 15 Kw pentru încălzirea în pardoseală).

Cum funcționează?

Agentul termic ajunge în modulul termic. Rolul acestuia este de a încălzi apa din circuitul tău. Apa din circuitul intern al apartamentului se încălzește, trecând prin modulul termic și ajunge ulterior la robinet și în pardoseală.

Capacitatea de producție a apei calde este aproape dublă față de capacitatea unei centrale standard.

 

Conceput pentru
confort și eficiență

Centrala termică este amplasată strategic
pe bloc. De aici, este distribuită apa caldă
către apartament. Tu ești în control total.
Mereu.

Economisești smart

Ești mereu în control și independent. Ai contor și circuit individual. Eficiența energetică a centralei pe bloc scade consumul (apă caldă + încălzire) cu până la 30%. Modulul termic nu necesită servisare și revizie în apartament la 2 ani, cum erai obișnuit până acum la centralele standard.

Mai simplu. Mai sigur.

Nu este nevoie să fii racordat la gaz, eliminând, astfel, atât riscurile asociate utilizării necorespunzătoare a sistemului, cât și neplăcerile legate de performanțele limitate ale centralei clasice. Vei scăpa de țevile din casă și vei avea spațiu suplimentar în apartament. Centrala este funcțională în tot timpul anului.

Eficiență “upgraded“

Modulul termic are un debit de 18-22 litri / minut la temperatura de 480o C, spre deosebire de cele standard, care au un debit de 12 – 13 litri / minut la temperatura de 450o C.

Termostat Smart

Ești mereu în control prin sistemul inteligent de reglare a temperaturii, compatibil cu sistemele SmartHome.