Fie că îți pregătești ținutele pentru concediu și vrei să le completezi cu bijuteriile potrivite, vrei să oferi un cadou personalizat cuiva drag sau doar ești în vizită la Brașov și cauți suvenirul perfect de luat acasă din călătorie, vizitează căsuța cu bijuterii din cadrul Târgului de vară în stil Provence de la Coresi.

“Accesorii Alina” este o afacere de familie, pornită în urmă cu doi ani din pasiunea soției pentru bijuterii lucrate manual, ne povestește Radu, soțul zâmbitor, care ne întâmpină cu o gamă diversificată de produse handmade și accesorii care pot fi personalizate după preferințele fiecărui client.
De la diferite modele de brățări cu pietricele semiprețioase, broșe, lănțișoare, coliere și brățări din piele pentru bărbați, până la produse din aur și argint, aici cu siguranță vei găsi un cadou delicat pentru cei dragi sau un accesoriu potrivit stilului tău. În plus, poți opta pentru o bijuterie personalizată, gravată cu nume, inițială, dar și fotogravură.

Vino să descoperi cadoul perfect pentru orice membru al familiei sau un prieten drag, care iubește bijuteriile lucrate manual cu multă migală și pasiune! Căsuța Alinei te așteaptă în Piața cu Copaci până pe 15 august.