Mii de oameni s-au distrat și s-au bucurat în primele weekenduri de diMansions Fun Garden, brașovenii, dar și oameni veniți din toate colțurile țării, având parte de super concerte Goran Bregovic, Haddaway, Real McCoy, Turbo B. ex Snap!, DJ SASH!, Bosquito și Mărgineanu. Spectacolele vor continua toată vara, organizatorii confirmând agenda finală de concerte, noile date de spectacol și noii artiști.

”Acum avem o agendă finală a concertelor, deși suntem într-un an atipic și complicat, cu foarte multe probleme, mai ales în ceea ce privește organizarea concertelor pentru artiștii străini. Au fost provocări neașteptate, dar suntem bucuroși când ne uităm la programul final al verii și credem că oferta de evenimente pentru brașoveni este una dintre cele mai generoase din țară”, a declarat Daniel Santa, reprezentatul diMansions.

*Pe 29 august, Loredana și Banda Agurida – spectacol oferit de Coresi Shopping Resort

Astfel, în weekendul viitor vor concerta VUNK pe 21 August, mult așteptata GAȘCA ZURLI pe 22 august de la ora 18:00 și WHITE MAHALA, tot pe 22 august de la ora 21:00.  Sâmbătă, 27 august, îi vom vedea pe cei de CARLA’S DREAMS, iar duminică, 28 august vom avea parte de un show cu vedete ale anilor ‘80. Pe scena diMansions FUN GARDEN, vor urca celebrii OTTAWAN (Hands Up!, D.I.S.C.O, You’re OK!) și SHEILA BONICK cu spectacolul Sounds of BONEY M. (Rasputin, Ma Baker, Rivers of Babylon). Weekendul se va încheia cu un super show LOREDANA & Banda Agurida, oferit de Coresi Shopping Resort.

*Irina Rimes și 5 Gang, în ultimul weekend de festival

Ultimele concerte vor avea loc în primul weekend din septembrie: sâmbătă, pe 4 septembrie va veni IRINA RIMES, iar duminică, 5 septembrie vor avea spectacol 5 GANG. Tot atunci va fi și un spectacol surpriză de încheiere a stagiunii de concerte.

”Ne pare rău că, din motive ce țin de actuala situație sanitară, a trebuit să amânăm pentru anul viitor 2 spectacole ce erau inițial în agenda noastră: Gipsy Kings și Hermes House Band & Lou Bega. În locul lor am reușit să aducem show-ul BONEY M, precum și o serie de artiști români ce nu erau inițial pe afiș. Credem că am reușit să construim cea mai frumoasă agendă de concerte care a fost în vreo vară la Brașov și sperăm că acesta e doar începutul”, a completat reprezentatul festivalului.

*Accesul este permis tuturor persoanelor, cu respectarea normelor sanitare

Accesul în diMANSIONS Fun Garden se face gratuit în tot timpul weekendului, mai puțin în serile de concerte, începând cu ora 19. Participarea la concerte este permisă tuturor persoanelor care prezintă: certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, ori rezultatul negativ al unui test PCR sau antigen rapid, ori un document ce demonstrează trecerea prin infecția cu virusul SARS-CoV-2.

În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziție un punct de testare rapidă, înainte de acces. Toți participanții care doresc să fie testați sunt rugați să ajungă din timp în Coresi Business Campus, pe strada Turnului nr. 5 pentru a evita cozile și întârzierile.

Pe site-ul iabilet.ro toți cei dornici să participe la concertele diMANSIONS Fun Garden vor putea găsi abonamente valabile pe tot parcursul unui weekend (intrări și ieșiri nelimitate), dar și bilete de acces de o zi. Detalii regăsiți pe paginile de Facebook ale Coresi Shopping Resort și diMANSIONS Hit Music Festival, precum și pe site-ul vânzătorului exclusiv de bilete: iabilet.ro.